Alla kan sjunga!

ALLA ÄR VÄLKOMNA!! Oavsett tidigare sångerfarenhet! Våra körmedlemmar ska komma till oss och få känna gemenskap, glädje och att de går hem upplyfta, stärkta och med mer energi. Varje termin avslutas med en gemensam konsert för alla körerna. Dock ligger fokus på att ha kul under terminen och varje körtillfälle! Se vilken kör som passar dig. Välkommen!

Musikal- och filmkör

Här kommer vi sjunga blandat från musikaler och sånger från filmer. Det kommer bli mycket blandad musik, då musikal och film är två breda områden. Du behöver inte kunna läsa noter för att vara med. Musikal- och filmkören finns i både Lund, Lomma, Malmö, Hjärup och Helsingborg. Ålder: 17 år och uppåt

Rock- & popkör

I denna kör kommer vi sjunga nya och gamla pop- och rocklåtar. Pop och rock är två breda genrer, vilket skapar mycket variation i kursen. Du behöver inte kunna läsa noter för att vara med. Ålder: 17 år och uppåt.

HEJA DIG! DU KAN!

Vill du sjunga men vågar inte? Gör det ändå! 

Livet är för kort för att inte sjunga.

 

Kom precis som du är!

 

Välkommen!

 

Alla kan sjunga!

Från början hette VocalLife StudioEllen och detta var den första kören som startades. Den har ingen specifik genre kopplad till sig utan här sjunger vi allt från gammalt till nytt inom blandade genrer som pop/rock/visa/musikal med mera. Även denna kör riktar sig till alla som vill sjunga i kör och alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Här provar vi på olika genrer och lär oss grunder inom kör och sång, och har framför allt roligt! Du är 17 och uppåt.

Sommar­kör

Har du lust att göra något extra roligt på sommaren så är sommarkör precis för dig. Kören är till för vem som helst över 17 år. Vi sjunger blandande sånger och du behöver ingen tidigare erfarenhet för att vara med. Har du en röst så kan du sjunga! Välkommen att sjunga med oss i sommar!

Vokal­ensemble

Har du sjungit i kör men känner nu att du vill ta lite mer ansvar? Här har du chansen att ta nästa steg. Du som söker är van vid att sjunga och läser noter på en grundlig nivå. Vi jobbar med samklang där varje person har sin egen stämma. Sångteknik är något vi jobbar med grundligt under hela kursen och du utvecklas både individuellt och i grupp. Vi sjunger blandade genrer.