Sångpedagoger

Hej, det är vi som jobbar på VocalLife. Vill du komma i kontakt med någon av oss, skicka iväg ett meddelande här bredvid!

*****************************

Johanna Grane - sångpedagog och körledare för flera grupper
Johanna är utbildad sång- och körpedagog på musikhögskolan i Malmö. Hon har tagit kurser i Estill Voice Training, samt utbildar sig nu inom CVT. Förutom att arbeta som sångpedagog frilansar Johanna som sångerska, både som solist och i en vokalgrupp. Hon hjälper dig att utveckla din sångröst, bl.a sångtekniskt och uttrycksmässigt, utifrån dina önskemål och din unika röst. Vare sig du aldrig sjungit tidigare eller är mer van och vill jobba ingående med sångteknik.

Jessica Friberg - sångpedagog, körledare och företagsledare
Jessica är utbildad till sång- och körpedagog på Malmö musikhögskola och har extra utbildning inom sångskolor som "Estill Voice Training" och "Complete Vocal Technique" för att komma åt alla genrer och tekniker. För henne har sången stått i fokus ända sedan hon var gammal nog att kunna sjunga och hon frilansar nu som sångerska samt sjunger i festband och gospelkör. Jessica vill hjälpa dig att utveckla din sångröst vare sig det handlar om att gå in detaljerat på sångteknik eller att våga sjunga ut. Hon anser att sången är ett av de starkaste uttryckssätten en människa har och att alla kan utveckla den utifrån sin egen förmåga och drivkraft.

Ellen Sörensen - sångpedagog, körledare och företagsledare
Ellen har gått flera av Sveriges ledande skolor inom sång. Efter hand bestämde hon sig för att satsa på körledare som hon finner mest spännande. Ellen har bland annat lett TV-kören "Den sjungande trappuppgången". Ellens vision är att få så många som möjligt att sjunga i kör då hon tror att det kommer sprida mycket glädje. De som sjunger privat hos Ellen får arbeta med grundläggande teknik och att våga utmana sig själv.

Mina Kågström - Körledare för Musikal- och filmkören i Lomma
Mina studerar till sång- och ensemblelärare på Musikhögskolan i Malmö. Hon har sedan hon kan minnas sjungit solo och i flera olika körer och band och inom. Hon sjunger själv inom många olika genrer och vill få andra människor att våga sjunga ut och att få göra det med glädje och känsla.

Mina: ”Kör är ett sånt unikt sätt att få uppleva glädje med olika människor, kroppen och med rösten! Det är den bästa glädjepeppen att få sjunga i kör, och jag ser fram emot att få dela den glädjen med er!”

Anton Hemström - körledare för Musikal- och filmkören i Hjärup
Anton är studerande sång- och körpedagog på Musikhögskolan i Malmö. Han är en allätare inom musik och sjunger och spelar gärna olika genrer och stilar. När han inte leder Musikal- och filmkören är han själv även körsångare och solist.
Anton: “Körsång för mig är gemenskap, friskvård och glädje! Det är en frihet att som kollektiv få sjunga ut och skapa musik tillsammans. Forskning har bevisat att körsång främjar hälsan - både för kropp och själ, så varmt välkommen att dela detta tillsammans med mig!”

Kitte Ström är en mångsidig sångerska med rötterna i jazzen.
Under åren har hon samlat på sig en enorm erfarenhet genom olika arbeten. Kitte har jobbat som församlingsmusiker, dirigerat orkester, sjungit i kör, jobbat med studioinspelningar och mycket annat.  Kitte gör uppdrag kring Stockholmstrakten.

Kontakta oss!