Var med och sjung i Musikal!

Vill du vara med och sjunga i en helt sprillans ny musikal som kommer sättas upp i Lund mars 2022?

Datum:

Övning: start ht 2021

Premiär: 4 mars 2022

Plats: Lund

För att följa processen och för att få information, anmäl ditt intresse.

Intresseanmälan - Ej bindande

Om Musikalen

Hej! Så kul att du sitter här och läser! Jag som sitter här och skriver heter Ellen Sörensen. Under flera år har jag drivit körsång i olika konstellationer. Att leda kör är något av det roligaste jag vet!

Under förra året valde jag av olika skäl att pausa och sedan slog Covid-19 till. Därmed avbröts körsången under en längre period.  Under denna tid upptäckte jag något mer i livet. Någon som gav mig en ytterligare dimension av glädje. En känsla av inre balans-glädje och harmoni. Detta fick mig att börja skapa och ur detta är nu en sprillans ny musikal på väg.

Genom denna musikal vill jag sprida glädje, välmående och kärlek för jag vet att många därute (kanske du också?) lider av ångest, stress, dålig självkänsla och rädsla i olika former. Vissa mer och vissa mindre.

Körsång är en del av mitt kall här i livet och den andra delen är att få hjälpa så många människor som möjligt genom glädje.

Genom kärlek till sången, glädje och energi tar vi oss igenom processen och sätter upp en riktigt supersprakande musikal som får lysa både på oss själva och på de som sitter i publiken.

Vill du vara med och sjunga i kören?

Anmäl ditt intresse så du inte missar något!

 

Alla som gillar att sjunga kan vara med och du behöver inte ha sångerfarenhet sedan tidigare. Alla kommer få övningsfiler att öva på mellan våra träffar så man kan känna sig i fas. Har du frågor är du varmt välkommen att skriva till mig på ellen@vocallife.se

 

Varmt välkommen! <3

 

Intresseanmälan - Ej bindande