Var med och sjung i Musikal!

—> Prova på 3 augusti <—

Intresseanmälan - Ej bindande

—> Prova på 3 augusti via Zoom <—

 

Datum:
Premiär: 21 oktober  2022
Plats: Lund
Repetitioner: NU- oktober 2021

Du behöver inte ha sångerfarenhet eller scenvana för att vara med!
Varmt välkommen precis som du är <3

För att följa processen och för att få information, anmäl ditt intresse!

Intresseanmälan - Ej bindande

Om Musikalen

Hej!

Så kul att du sitter här och läser! Jag som sitter här och skriver heter Ellen Sörensen. Under flera år har jag drivit körsång i olika konstellationer och nu har jag skapat en hel musikal för alla sångglada därute i världen (läs Lund med omnejd).

Musikalen är för dig som älskar att sjunga och tycker det är roligt att stå på scen!

Genom denna musikal vill jag sprida glädje, välmående och kärlek för jag vet att många därute (kanske du också?) lider av ångest, stress, dålig självkänsla och rädsla i olika former. Vissa mer och vissa mindre.

Körsång är en del av mitt kall här i livet och den andra delen är att få hjälpa så många människor som möjligt genom glädje.

Genom kärlek till sången, glädje och energi tar vi oss igenom processen och sätter upp en riktigt supersprakande musikal som får lysa både på oss själva och på de som sitter i publiken.

Vill du vara med ?

Anmäl ditt intresse så du inte missar något!

 

Alla som gillar att sjunga kan vara med och du behöver inte ha sångerfarenhet sedan tidigare. Alla kommer få övningsfiler att öva på mellan våra träffar så man kan känna sig i fas. Har du frågor är du varmt välkommen att skriva till mig på musikal@vocallife.se

 

Varmt välkommen! <3

 

Intresseanmälan - Ej bindande