Sånglektioner för två

Sjung tillsammans!
Har du och en vän funderat på att sjunga tillsammans är sånglektioner för två rätt för er! Lektionerna är alltid anpassade efter era önskemål.

Om ni har olika erfarenhet eller olika önskemål så anpassar vi så att båda två känner att det är meningsfullt även om ni är där tillsammans.

Nybörjare eller mer sångvana?
Oavsett om ni är nybörjare eller är har mer sångvana och vill gå in på detaljer, lägger vi upp sånglektionen så att den passar er tillsammans.

Ni utvecklar er egna förmåga att kunna kontrollera rösten i olika tonlägen och med varierande styrka och teknik beroende av genre och låtval och lär er av att lyssna på varandra. Ni tränar kroppsmedvetenhet, andning, stöd samt dynamik, frasering, klang, personligt uttryck med mera. Ni lär er tillsammans men med utgångspunkt från var för sig.

Första lektionen
Första gången vi träffas pratar vi kort om era erfarenheter och önskemål kring era sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats under lektionen. Sedan värmer vi upp kroppen och rösten och börjar sjunga.

Hur ska vi förbereda oss?
Det är helt ok att komma som ni är utan något förberett eller något medtaget. Om ni däremot vill ha hjälp med något specifikt på en gång är det bra att skriva detta i bokningen av lektionen så att din pedagog kan förbereda sig så bra som möjligt.

Skriv gärna i anmälan lite om just era tankar så att vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Just nu har vi uppehåll med sånglektioner i Lund men Ellen Sörensen tar gärna emot er i Malmö om ni vill sjunga!

Varmt välkomna!

 

Skriv till oss om du vill ta sånglektioner! - (Just nu ger vi endast sånglektioner i Malmö)