Individuella sånglektioner

Hur skulle det kännas att kunna sjunga ut och göra det med kontroll? Hos oss på VocalLife jobbar vi efter att du ska kunna använda din röst på ett så hälsosamt sätt som möjligt samtidigt som du lär dig sjunga på de sätt du önskar. Vårt mål är att du ska gå från våra lektioner med ny energi, glädje och stärkt i din sångröst!

Både för nybörjare och mer sångvana
Vare sig du är ny och aldrig sjungit tidigare eller är mer sångvan och vill gå in på detaljer, lägger vi upp sånglektionen så att den passar dina önskemål.

Du utvecklar din förmåga att kunna kontrollera rösten i olika tonlägen och med varierande styrka och teknik beroende av genre och låtval. Du tränar kroppsmedvetenhet, andning, stöd samt dynamik, frasering, klang, personligt uttryck med mera. Du lär dig hur rösten fungerar fysiologiskt och hur du kan omsätta dessa kunskaper till din egen röst.

Boka din sånglektion här!

Boka din sånglektion här!

 

Första lektionen

Första gången vi träffas sätter vi oss ner några korta minuter för att prata om dina erfarenheter och önskemål kring dina sånglektioner. Detta håller vi så kort som möjligt, så att sången får ta stor plats under lektionen. Sedan värmer vi upp kroppen och rösten och börjar sjunga.

Hur ska jag förbereda mig?
Det är helt ok att komma som du är utan något förberett eller något medtaget. Om du däremot vill ha hjälp med något specifikt på en gång är det bra att ta med material till det såsom noter med ackord och text.

Just har vi uppehåll i Lund men Ellen Sörensen tar emot enskilda elever under en period i Hjärup (obs, ej i Lund som tidigare). Skriv gärna ett meddelande till oss så återkommer vi om det finns plats för dig.

Frågor kring sånglektioner?? - (Just nu ger vi endast sånglektioner i Hjärup)