Lediga tjänster, Körledare Skåne Sökes

Körledare sökes till hösten 2024, Skåne

Om tjänsten:

Hej!

Vi kommer starta upp körer runt om i Skåne i höst, och söker engagerade körledare för våra Musikal- och filmkörer. Är du intresserad av att leda en kör?

Våra körer är för alla, helt utan antagningsprov och riktar sig till vuxna som vill sjunga och vill dela sitt intresse med andra. Körterminen pågår under 12 veckor plus en konsert.

Låtar är redan förberedda med stämmor, inspelning, texter, noter m.m. vilket gör att du kan fokusera på att endast ta hand om medlemmarna på plats och slipper tänka på förberedelser. Men såklart får du också välja andra sånger om du hellre önskar !

I första hand kommer vi starta upp nära Lund där vi har vår bas, men hör gärna av dig om du är intresserad av att leda en Musikal- och filmkör oavsett var du bor i Skåne! Vi tittar gärna på fler möjligheter.

Vem är du?

Du älskar sång och drivs av att hjälpa och lyfta människor. Du förstår att sång kan vara vägen till välmående och stöttar gärna människor där de befinner sig i sin sångutveckling. Du tror på kraften i körsång och dess förmåga att sammansvetsa människor.

Vi tror att du alltid kommer med ett leende och vet att när du tar dig an eleverna är detta kanske deras bästa stund på hela veckan. Vi tror du har förståelse för att inte fastna på enstaka stämmor utan istället låta sångglädjen flöda i rummet.

Du har en utbildning som sångpedagog eller likvärdig.

Vilka är vi?

VocalLife har under 10 års tid lett olika typer av sångaktiviteter, främst i Lund men även i städer runt om, så som Malmö, Helsingborg, Hjärup, Lomma m.f. Vi älskar att ena människor kring sången.

Vi vet att när människor sjunger tillsammans skapar vi ett bättre och friskare samhälle som gynnar både den som sjunger och de runt omkring.

Dessutom med en mer och mer digital värld är platser som enar människor något av det viktigaste som finns.

Vi älskar att hjälpa människor växa genom sångens gemenskap.

Innan pandemin hade vi flera körer runt om i Skåne men valde p.g.a. av pandemin avsluta samtliga körer. Nu kör vi igång igen och hoppas du vill vara med på vår resa för ännu mer körsång i Sverige.

Ersättning och framtid:

Vi ser gärna att du har företag och kan fakturera oss, men vi kan även skapa ett vikariat om det passar dig bättre.

Vill du leda flera körer i ditt närområde är detta också möjligt.

Vi ser gärna att vårt samarbete är långsiktigt. Därför vill vi skapa möjlighet för dig som önskar, att så småningom ändra vårt avtal till en tillsvidaretjänst och då även lägga till sånglektioner, vokalensembler, gruppsång m.m. i ditt närområde. Detta är något vi får diskutera utifrån dina önskningar och våra möjligheter och tillsammans och se vilka lösningar vi kan finna.

Kontakta oss om du är intresserad eller har frågor. Skicka CV och personligt brev till info@vocallife.se

Ange "körledare ht24" vid intresse för att leda kör

 

Teambuiling körsång malmö lund alla kan sjunga