Teambuilding på ett annorlunda sätt

En framgångsrik arbetsplats bygger på starka relationer och samarbete. Vi erbjuder något helt annorlunda, som sammansvetsar gänget på en djup nivå och som garanterat är väldigt roligt. Nämligen Körsång som teambuiling.

Är du nyfiken på hur körsång kan vara den bästa teambuildingen för er arbetsplats? Kolla in vår ”Teambuilding med körsång” eller ”Körslaget på konferensen ”(för grupper på 100 personer och uppåt).

körsång malmö lund alla kan sjunga

Fördelar med Körsång för Teambuilding:

Att främja sammanhållning inom ett team är avgörande för att uppnå gemensamma mål. Körsång är ett kreativt och engagerande sätt att sammansvetsa gruppen.

Samhörighet och Gemenskap: Körsång har en unik förmåga att skapa samhörighet och gemenskap.

Kommunikation och Lyssnande: Genom att delta i körsångsaktiviteter förbättrar teammedlemmarna sina kommunikationsfärdigheter och lär sig att lyssna på varandra på ett djupare sätt.

Stresshantering: Arbetslivet kan vara stressigt, men körsång erbjuder en avkopplande och stressreducerande aktivitet. Det finns mängder av forskning som visar på körsångens stärkande krafter. Att sjunga tillsammans ger en paus från arbetsuppgifter och skapar en positiv miljö.

Bästa hälsningar

Ellen Sörensen, sångpedagog, producent